vanja.hsbbrfwebb.se|vanja@hsbbrfwebb.se

Entrédörrstaggar för dem som önskar

2021-04-14

I samband med att vi uppgraderade vårt porttelefonisystem så blev det enkelt för oss i styrelsen att aktivera Taggar för våra entrédörrar. Det är en tag som den på bilden nedan och det är kopplat till porttelefondosan så ni bara kan “blippa” mot den blå lampan som sitter till höger om siffrorna så öppnas dörren.

Styrelsen har testkört detta i några veckor och det har fungerat mycket bra, perfekt när man har händerna fulla och vi hoppas också att det kommer minska slitaget på våra lås (då många vrider om nyckeln i låset och sen drar dörren mot sig).

Om ni önskar få en egen entredörrstagg så hör av er till oss i styrelsen på epost ( vanja@hsbbrfwebb.se )  och skriv ert namn, ert lägenhetsnummer (t.ex. 60 eller 89), antal taggar ni önskar (max 2 per lägenhet till att börja med)  så lägger vi sedan dem i ert postfack inom några dagar!

Detta är helt valfritt, om ni inte känner ett behov av det så är det inget tvång, men vi i styrelsen tycker det har varit bra vid utvärderingen och taggarna finns redan inköpta sedan länge.

hälsningar Styrelsen via Linus

Print Friendly, PDF & Email
By |2021-04-14T16:56:38+01:00april 14th, 2021|Nyheter|0 Comments

About the Author:

Print Friendly, PDF & Email

Leave A Comment